mediu mai sigur

Global Plasma Solution (GPS) oferă o tehnologie revoluționară care combate agenții patogeni și oferă un aer mai sigur și mai curat.

Tehnologia noastră, brevetată, de ionizare bipolară cu ac (NPBI™) furnizează aer care nu conține ozon și alte produse secundare dăunătoare și poate fi găsită în peste 250.000 de instalații din întreaga lume.

Studiile au dovedit capacitatea tehnologiei GPS
de a reduce infecțiozitatea anumitor viruși cu 90% sau chiar mai mult.

În timpul procesului NPBI™, contactul cu ionii perturbă proteinele de suprafață ale agenților patogeni, făcându-i inactivi și incapabili să se reproducă.

Particle Reduction

Țintește particulele

Când acești ioni se dispersează într-o încăpere, ei se asociază cu particule suspendate în aer. Acest lucru creează un efect de bulgare de zăpadă în care particule cu polarități diferite încep să se atragă, ceea ce le face mai ușor de captat în sistemele de filtrare.

Neutralize Odors

Luptă împotriva mirosurilor

Tehnologia GPS NPBI™ descompune mirosurile provenite de la substanțele chimice, animalele de companie, gătit și alte mirosuri, în compuși de bază inofensivi, lăsând aerul interior proaspăt și reducând semnificativ compușii organici volatili ce produc mirosuri.

Energty Savings

Economisește energie

Prin menținerea unui aer mai curat, NPBI™ reduce cantitatea de aer necesară din exterior pentru a păstra lucrurile proaspete - economisind costurile inițiale ale echipamentului de ventilare și reduce cu până la 30% consumul de energie.

Cum funcționează?

Tehnologia GPS NPBI️™ curăță aerul din interior. Această tehnologie, brevetată, produce o concentrație mare de ioni pozitivi și negativi, eliberându-i în încăpere prin sistemul de ventilație. În fluxul de aer, ionii se atașează de particule astfel acestea devin mai mari și se filtrează mai ușor din aer. Când ionii intră în contact cu agenții patogeni,  perturbă proteinele de suprafață ale acestora, făcându-i inactivi.

Ce este un ion?

Un ion este o moleculă sau atom care este încărcat pozitiv sau negativ, ceea ce înseamnă că trebuie să câștige sau să renunțe la electroni pentru a deveni neutru.

Un aer mai pur într-un mod natural

Ionii care apar în mod natural sunt peste tot în aer liber și lucrează constant pentru a curăța aerul. Ionii se nasc din energia apelor curgătoare, din energia valurilor care se sparg de țărm și chiar din lumina soarelui. Tehnologia NPBI™ a GPS-ului generează ioni fără a produce ozon sau alte produse secundare dăunătoare, astfel încât să puteți aduce prospețimea din exterior în interior.

Aveți o nelămurire?
Suntem aici să vă ajutăm!    NOTA: Global Plasma Solutions (GPS) utilizează mai multe seturi de date pentru validarea performanței. Tehnologia GPS este utilizată într-o gamă largă de aplicații în diverse condiții de mediu. Deoarece locațiile variază, clienții ar trebui să își evalueze individual cererea si condițiile de mediu atunci când fac o evaluare cu privire la potențialele beneficii ale tehnologiei.

    Utilizarea acestei tehnologii nu este menită să ia locul unor măsuri de precauție rezonabile pentru a preveni transmiterea agenților patogeni. Este important să respecte toate legile aplicabile în domeniul sănătății publice și restricțiile emise de guvern și autoritățile sanitare, precum și orientările oficiale publicate de instituțiile naționale de sănătate publică inclusiv, menținerea distanțării sociale, igiena mâinilor și utilizarea măștilor faciale.